Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/haperen11/domains/wiehuurtmij.nl/public_html/connect.php on line 14
WIE HUURT MIJ . NL
 
Home   |   wie zijn wij   |   contact   |   winkelmandje
 
Kies een artikel:
Verreiker
Te Huur Verreiker Verreiker met een reikwijdte van 17 m1  voorzien van diverse toebehoren  geschikt  voor transport van palletgoederen en  losse goederen met  jip , vuil/puinbak , lepels en  een werkplatform welke voorzien is van een extra valbeveiligingssysteem  zodat het mogelijk is met toestemming van de arbeidsinspectie het werkplatform te verlaten. Lees meer »
Vrachtwagentransport
Te Huur Mercedes vrachtauto laadbak  met een autolaadkraan  26 m1 hoog.   Voorzien van diverse toebehoren  geschikt  voor transport van palletgoederen losse goederen met  jib  en/ of vuilbak  bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen en/ of voor klein transport. Lees meer »
Aanhangerkraan
Te huur 26m1 kraan op aanhanger   Deze kraan omvat een reikwijdte van 26m1 voorzien van diverse toebehoren geschikt voor transport van palletgoederen, losse goederen met jip of vuilbak. Bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen en/of voor klein transport van minimale hoeveelheid.   Deze kraan is in eerste instantie alleen te huur voorzien van een bedieningsman. Lees meer »

| 1 |

Iets te verhuren?
 
Wij bieden u de mogelijkheid ruimte te huren op deze site
tegen redelijke tarieven over hetgeen wat
u te huur aanbiedt.
 
Neem contact op met